Εξαντλημένο

Marley Get Together Bluetooth Ηχείο - Midnight

MARLEY_EM_JA006_MI

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Φορητό Bluetooth Ηχείο

199,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Εξαντλημένο

Απλό και φορητό
Ασύρματη μετάδοση μουσικής με το ηχείο Get Together. Διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, Bluetooth και είσοδο ήχου 3.5mm ώστε να είναι απλό και εύκολο να συνδέσετε τις συσκευές σας και να απολαύσετε τη μουσική όπου και όποτε θέλετε. Το ηχείο έχει πανέμορφη υφασμάτινη επένδυση περιμετρικά και μπροστά περιβάλλεται από φυσικό μπαμπού.

Με μία ματιά
Άμεση ζευγοποίηση με οποιαδήποτε συσκευή με Bluetooth
Αυτόματη επανασύνδεση με την πιο πρόσφατη συσκευή που είχε συνδεθεί
REWIND υφασμάτινη επένδυση
Επένδυση από Μπαμπού στο επάνω και πίσω μέρος του ηχείου
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία
Διάρκεια μπαταρίας περίπου 8 ώρες

Ο ήχος της Marley
Τα 3,5 ιντσών γούφερ υψηλής απόδοσης παρέχουν ισχύ που θα γεμίσουν κάθε δωμάτιο με ήχο. Επιπλέον τα τουίτερ 1 ίντσας θα βοηθήσει να γίνει κάθε λεπτομέρεια καθαρή και σαφής.

Συνδέστε με οποιαδήποτε συσκευή
Play and control your music wirelessly via Bluetooth or use the auxiliary input to connect to your phone or music device. Bluetooth wireless connectivity allows simple and easy linking to hundreds of personal audio devices.

Η ισχύς εν τη κινήσει
Παίξτε και ελέγξτε τη μουσική σας ασύρματα μέσω Bluetooth ή χρησιμοποιήστε τη βοηθητική είσοδο για να συνδέσετε το τηλέφωνο ή το mp3. H Bluetooth ασύρματη συνδεσιμότητα επιτρέπει την απλή και εύκολη σύνδεση σε εκατοντάδες προσωπικές συσκευές ήχου.

Χειριστήρια κουμπιά στο επάνω μέρος
Βολικά κουμπιά για το χειρισμό της συσκευής στο επάνω μέρος σας δίνουν τη δυνατότητα ελέγχουν με απλές κινήσεις.

Φυσικά Υλικά
Κατασκευασμένο από φυσικό μπαμπού το εμπρός και πίσω πάνελ με ανακυκλωμένο πλαστικό περίβλημα το Get Together καλύπτεται με ύφασμα REWIND. Το REWIND, το οποίο είναι αποκλειστικό υλικό για Μάρλεϊ, αποτελείται από αναγεννημένο κάνναβη, οργανικό βαμβάκι και ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια

Ανακυκλωμένο πλαστικό και συσκευασία
Το περίβλημα είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πλαστικό για να κρατήσει τα υλικά από τη ροή των αποβλήτων. Η συσκευασία του Marley γίνεται επίσης από χαρτοπολτό, ανακυκλωμένο πλαστικό και από ανακυκλωμένο χαρτί.

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

  • Καλώδια τροφοδοσίας και ήχου τύπου 3,5 χιλ
  • Εγγύηση προϊόντος και πληροφορίες
MARLEY_EM_JA006_MI

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς