Εξαντλημένο

Apple HomePod mini - Black

homepod_mini_black_ MY5G2

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Mini αλλά θαυματουργό

115,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Εξαντλημένο

Το Apple HomePod mini White είναι ιδιαίτερα κομψό και έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει και να χωράει οπουδήποτε μέσα στο σπίτι. Είναι τυλιγμένο με ένα συνθετικό πλέγμα χωρίς ραφές που δεν εμποδίζει την έξοδο του ήχου και έχει μια επίπεδη επιφάνεια στο πάνω μέρος με διάφορα κουμπιά.

Παρ’ ότι έχει ύψος μόλις 3.3", ο ήχος του συναγωνίζεται σε ένταση και ποιότητα αυτόν από μεγαλύτερα ηχεία. Χάρη στον μαγνήτη νεοδυμίου, παράγει βαθύ μπάσο και καθαρές ψηλές συχνότητες.

Το πανίσχυρο τσιπ Apple S5 εκτελεί εξελιγμένους αλγόριθμους που σου δίνουν ισορροπημένο και τέλεια ρυθμισμένο ήχο. Με ειδικούς παθητικούς εκπομπείς παράγει εντυπωσιακές συχνότητες πιο χαμηλά από το όριο του μπάσου χωρίς σημαντική παραμόρφωση.

Τώρα μπορείς να συνδυάσεις περισσότερα Apple HomePod mini White, τοποθετώντας ένα σε κάθε χώρο του σπιτιού και δημιουργώντας ένα ενιαίο οικιακό σύστημα. Έτσι μπορείς να δίνεις εντολές από οπουδήποτε ή να δημιουργήσεις ένα στερεοφωνικό ηχοσύστημα, συνδυάζοντας δύο Apple HomePod mini White π.χ. στο καθιστικό.

Αν ακούς κάτι στο Apple HomePod mini και πρέπει να διακόψεις, μπορείς απλώς να το μεταφέρεις στο iPhone σου χωρίς να χάσεις δευτερόλεπτο, αρκεί να πλησιάσεις τις δύο συσκευές. Ακόμα και οι προσωποποιημένες προτάσεις μουσικής μπορούν να μεταφερθούν αυτόματα στο iPhone σου χωρίς να χρειαστεί να το ξεκλειδώσεις.

Η ψηφιακή βοηθός Siri της Apple είναι το κέντρο όλων των λειτουργιών. Είτε θες να ακούσεις το αγαπημένο σου hit είτε χρειάζεσαι κάποια πληροφορία από το διαδίκτυο, αρκεί να το ζητήσεις από τη Siri. Βρες το τηλέφωνό σου, στείλε ένα sms ή άλλαξε τη θερμοκρασία του σπιτιού δίνοντας μια απλή φωνητική εντολή. Η Siri μπορεί να αναγνωρίσει έξι διαφορετικές φωνές, ώστε να δίνει προσωποποιημένες πληροφορίες και περιεχόμενο.

Σύνδεσε πολλά ηχεία σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού, μέσω του Intercom, και φτιάξε ένα ηχοσύστημα ή υιοθέτησε έναν καινούργιο τρόπο ενδοεπικοινωνίας. Μπορείς επίσης να πεις κάτι σε όλα τα δωμάτια συγχρόνως και να ακούσεις απαντήσεις από όλα τα μέλη της οικογένειας ξεχωριστά.

Το Apple HomePod mini ενεργοποιείται μόνο όταν ακούσει "Hey Siri" και δεν θα μεταφέρει ομιλίες από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Έτσι μπορείς να μιλήσεις ελεύθερα και να χρησιμοποιήσεις το Apple HomePod mini μόνο όταν το θες.

Μοντέλο:

MY5G2

Μέγεθος:

84.3mm X 97.9mm

Βάρος:

345g

Οθόνη:

Liquid Retina Oθόνη 10.9-ιντσών (διαγώνιος) LED-backlit με τεχνολογία Multi‑Touch και IPS
2360 x 1640 ανάλυση στα 264 ppi
500 nits μέγιστη φωτεινότητα
Eιδική επίστρωση (oleophobic) για αποφυγή αποτυπωμάτων πάνω
στην οθόνη
Υποστήριξη για Apple Pencil (2ης γενιάς)
Fully laminated
Wide color (P3)
True Tone

Η συσξευασία περιέχει:

HomePod mini
Documentation
UK 20W power adapter

homepod_mini_black_ MY5G2

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς