Apple iPhone 11 256GB - Purple - EU

iphone_11_256_purple_MWMC2

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Το iPhone 11 εισάγει ένα ισχυρό σύστημα διπλής κάμερας, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία λήψης φωτογραφιών, βίντεο ασυναγώνιστα υψηλής ποιότητας και τη μοναδική λειτουργία Night mode. Απόλαυσε ρεαλιστικά χρώματα που δίνουν «ζωή» στις φωτογραφίες, τα video και τα παιχνίδια σου, με τη Liquid Retina οθόνη των 6,1 ιντσών.

Για έκδοση τιμολογίου επικοινωνήστε μαζί μας.

1.050,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Κατόπιν Παραγγελίας

Ακριβώς η σωστή ποσότητα από τα πάντα.
Ένα νέο σύστημα διπλής κάμερας συλλαμβάνει περισσότερα από αυτά που βλέπεις και αγαπάς Το ταχύτερο chip σε ένα smartphone και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας καθόλη την ημέρα σου επιτρέπουν να κάνεις περισσότερα και να φορτίζεις λιγότερο. Και η υψηλότερη ποιότητα βίντεο σε ένα smartphone, έτσι ώστε οι αναμνήσεις σου να φαίνονται πιο ζωντανές από ποτέ.

Αγάπη στην πρώτη, δεύτερη, τρίτη, τέταρτη, πέμπτη και έκτη ματιά.
Απλά είναι πολύ πιο δύσκολο να τραβήξεις μια κακή φωτογραφία.
Καινούργιο σύστημα διπλής κάμερας. Μετάφερε τις φωτογραφίες σου από wide σε ultra-wide. Μια επανασχεδιασμένη λειτουργία χρησιμοποιεί τη νέα κάμερα Ultra Wide για να σου δείξει τι συμβαίνει έξω από το «πλαίσιο» - και σου επιτρέπει να την αποθανατίσεις. Βγάζεις και επεξεργάζεσαι βίντεο τόσο εύκολα όσο κάνεις για τις φωτογραφίες σου. Είναι η πιο δημοφιλής φωτογραφική μηχανή στον κόσμο, τώρα με μια εντελώς νέα προοπτική.

Κατάγραψε και επεξεργάσου βίντεο υψηλής ποιότητας σε ένα smartphone.
Το iPhone 11 τραβάει εξαιρετικά ευκρινές βίντεο 4K σε 60 fps σε όλες τις κάμερες του. Η κάμερα Ultra Wide συλλαμβάνει τέσσερις φορές περισσότερο περιεχόμενο, γι' αυτό είναι ιδανική για πλάνα δράσης όπως το σκυλί σου που πιάνει ένα frisbee. Αν καταγράφεις μια παράσταση - ας πούμε, την παράσταση πιάνου του παιδιού σου - όταν zoomάρεις, ο ήχος zoomάρει και αυτός. Και τώρα μπορείς να επεξεργαστείς τα βίντεο τόσο εύκολα όπως με τις φωτογραφίες σου.

Νέα κάμερα Ultra Wide.
Γίνεται μεγαλύτερο - η νέα κάμερα Ultra Wide συλλαμβάνει τέσσερις φορές περισσότερη σκηνή. Σκέψου τα πανέμορφα τοπία που συνεχίζονται για πάντα. Καταγραφή ολόκληρης της σκηνής και του κοινού σε ένα μουσικό φεστιβάλ. Και στιγμιότυπα από τις διακοπές που δείχνουν όλη την οικογένεια - συμπεριλαμβανομένων των τοπίων που ταξίδεψατε για 11.000 μίλια.

Εισαγωγή στο Night Mode.
Η λήψη φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού δεν πρέπει να σε αφήνει στο σκοτάδι. Το night mode είναι μια νέα λειτουργία που ενεργοποιείται αυτόματα για φωτογραφίες χαμηλού φωτισμού όπως δεν έχεις ξαναδεί. Δεν υπάρχει ανάγκη για φλας, τα χρώματα είναι πιο φυσικά και οι φωτογραφίες είναι φωτεινότερες.

Τράβηξε πορτραίτα σε νέα μέρη.
Με τα νέα είδη πορτραίτων και περισσότερους ελέγχους φωτισμού, οι διπλές κάμερες στο iPhone 11 συνεργάζονται για να δημιουργούν εκπληκτικές εικόνες. Η λειτουργία Portrait τώρα λειτουργεί με ό, τι σου αρέσει να φωτογραφίζεις - που περιλαμβάνει τους καλύτερους φίλους σου, με δύο ή τέσσερα πόδια.
Το εφέ High-Key Light Mono στο iOS 13 μετατρέπει τα πορτραίτα σου σε όμορφα studio-style μονόχρωμα. Ο φωτισμός πορτρέτου σου επιτρέπει να δημιουργήσεις την εμφάνιση που θες, αλλάζοντας την ένταση του φωτός στα θέματα σου.

Smart HDR.
Η ευκολότερη μορφή που «κολακεύει».
Smart HDR επόμενης γενιάς. Χάρη στην μηχανική μάθηση, το Smart HDR είναι πιο έξυπνο από ποτέ. Αναγνωρίζει τους ανθρώπους και τους αντιμετωπίζει διαφορετικά από το υπόλοιπο σύνολο. Έτσι τα πρόσωπα έχουν όμορφα σημεία, σκιές και φυσικούς τόνους δερμάτων. Και αυτό το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα στο παρασκήνιο εξακολουθεί να φαίνεται υπέροχο.

Πήγαινε από από τις εικόνες στο βίντεο ταχύτερα από ένα μικρό παιδί.
Ξεκίνησε την άμεση λήψη βίντεο με το QuickTake. Βγάλε ένα βίντεο απλά κρατώντας το κλείστρο ενώ βρίσκεσαι στη λειτουργία φωτογραφίας. Στη συνέχεια σύρε προς τα δεξιά για να συνεχίσεις την εγγραφή. Εάν τραβάς βίντεο σε εξωτερικούς χώρους, το A13 Bionic μπορεί να χρησιμοποιήσει την μηχανική μάθηση για την αυτόματη λήψη ενός κινούμενου θέματος.

Κάνε slo-mo στον εαυτό σου.
Παρουσιάζοντας το slofie. Όλα φαίνονται πιο cool στα 120 fps, ακόμα κι αν λες «cheese», γνεύεις γεια ή αν κουνάς τα μαλλιά σου στο αεράκι. Και τώρα μπορείς να προσθέσεις περισσότερα από τα πάντα στις selfies σου χάρη στη νέα κάμερα TrueDepth 12MP. Απλά γυρίσε το iPhone σου σε τοπίο και η κάμερα σαρώνει αυτόματα ώστε να ταιριάζει περισσότερο.

Σχεδιασμένο για να αντέξει μία παραπάνω πιτσιλιά νερού.
Το πιο σκληρό γυαλί σε ένα smartphone.
Το μπροστινό και το πίσω γυαλί ενισχύονται μέσω μιας διπλής διαδικασίας ανταλλαγής ιόντων.

Ανθεκτικό στο νερό, δύο φορές σε βάθος.
Το iPhone 11 είναι ανθεκτικό στο νερό μέχρι 2 μέτρα για έως 30 λεπτά - το διπλάσιο του βάθους του iPhone XR.

Οθόνη Liquid Retina LCD.
Ο πιο κοντά στην πραγματικότητα σχεδιασμός όλων των οθονών καθιστά τα πάντα εντυπωσιακά.
True Tone. Ρυθμίζει την ισορροπία λευκού ώστε να ταιριάζει με τη θερμοκρασία χρώματος του φωτός γύρω σου.
Πατήσέ το ή σηκώσέ το για να ξυπνήσει. Το iPhone σου είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή.
Haptic Touch. Κάνει πιο γρήγορα όλα τα απαραίτητα πράγματα με τα μενού και τις συντομεύσεις.

Όλα σε μια φόρτιση.
Διάρκεια ζωής μπαταρίας όλη την ημέρα. Το hardware και το software συνεργάζονται για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη μπαταρία σου. Και χάρη στη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης, μπορείς να επαναφορτίσεις σε λιγότερο χρόνο.

Ένα τσιπ που είναι Pro.
Και το iPhone 11 και το iPhone 11 Pro έχουν το ταχύτερο chip σε ένα smartphone. Το A13 Bionic είναι τόσο ισχυρό, ό, τι κάνεις είναι γρήγορο και ζωντανό. Λειτουργεί επίσης με τον πιο αποδοτικό τρόπο, έτσι ώστε η μπαταρία σου να διαρκεί περισσότερο. Στην πραγματικότητα, το A13 Bionic είναι τόσο προηγμένο, είναι χρόνια μπροστά από τα υπόλοιπα.

"Look mom, no thumbs." Το αναγνωριστικό προσώπου Face ID είναι πιο εύκολο και πιο ασφαλές από το Touch ID.
Η πιο ασφαλής επαλήθευση προσώπου σε ένα smartphone. Το αναγνωριστικό προσώπου σου επιτρέπει να ξεκλειδώνεις το iPhone σου άμεσα και είναι ακόμα πιο ασφαλές από το Touch ID. Με μια μόνο ματιά μπορείς να συνδεθείς σε εφαρμογές, λογαριασμούς και να πληρώσεις με Apple Pay. Και δημιουργία του είναι γρήγορη και απλή.

iPhone 11 ιδιωτικότητα.
Κάθε δυνατότητα στο iPhone έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα. Το αναγνωριστικό προσώπου δεν αποθηκεύει ή δεν μοιράζεται τις φωτογραφία σου. Όταν στέλνεις ένα μήνυμα iMessage ή πραγματοποιείς μια κλήση FaceTime, τα δεδομένα σου είναι κρυπτογραφημένα. Και οι Χάρτες σου λένε πού πηγαίνεις χωρίς να μοιράζεσαι το μέρος όπου ήσουν.

Μοιράσου. Βρες. Παίξε. Πιο συγκεκριμένα από ποτέ.
Η τεχνολογία Ultra Wideband έρχεται στο iPhone. Το νέο τσιπ U1 που σχεδιάστηκε από την Apple χρησιμοποιεί τεχνολογία Ultra Wideband για ευαισθησία στο χώρο - επιτρέποντας στο iPhone 11 να εντοπίσει με ακρίβεια άλλες συσκευές Apple που είναι εξοπλισμένες με U1. Σκέψου το GPS στην κλίμακα του καθιστικού σου. Έτσι, εάν θες να μοιραστείς ένα αρχείο με κάποιον που χρησιμοποιεί το AirDrop, απλώς τοποθέτησε το iPhone σου δίπλα στο δικό του και θα είναι οι πρώτοι στη λίστα.

Ήχος στον χώρο.
Εξομοιώνει τον surround ήχο για μια πιο συναρπαστική εμπειρία.

Dolby Atmos.
Ο ήχος κινείται γύρω σου σε τρισδιάστατο χώρο - αισθάνεσαι σαν να βρίσκεσαι μέσα στη δράση.

Ασύρματη φόρτιση.
Βάλε το iPhone σου σε οποιοδήποτε φορτιστή πιστοποιημένο με Qi φόρτιση χωρίς καλώδιο.

Δυνατότητα γρήγορης φόρτισης.
Φόρτισεε τη μπαταρία έως και 50% σε 30 λεπτά με φορτιστή 18W (πωλείται ξεχωριστά) 

Ταχύτερο Wi-Fi.
Το Wi-Fi 6 (802.11ax) σου επιτρέπει να κατεβάζεις έως και 38% γρηγορότερα.

Gigabit-Class LTE.
Μέχρι 30 ζώνες LTE για την καλύτερη παγκόσμια περιαγωγή.

Κοινή χρήση ήχου.
Σύνδεσε δύο σετ ακουστικών AirPods ή Beats σε ένα iPhone.

Διπλή κάρτα SIM με eSIM.
Έχεις έναν αριθμό για τη δουλειά και έναν άλλο για προσωπικές κλήσεις.


Μοντέλο:

MWMC2

Μέγεθος:

150.9mm x 75.7mm x 8.3mm

Βάρος:

194g

Οθόνη:

Liquid Retina HD 6.1-inch LCD με Multi-Touch και τεχνολογία IPS, ανάλυση 1792x828 στα 326ppi, 1400:1 αντίθεση,True Tone, Wide color (P3), Haptic Touch, 625 nits μέγιστη φωτεινότητα.

Δικτύωση:

Gigabit-class LTE με 2x2 MIMO και LAA, 802.11ax Wi‑Fi 6 με 2x2 MIMO, Bluetooth 5.0, NFC, FDD‑LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 29, 30, 66, 71) TD‑LTE (Bands 34, 38, 39, 40, 41, 42, 46, 48)

Χωρητικότητα:

256GB

Επεξεργαστής:

A13 Bionic και Neural Engine 3ης γενιάς

Sensors:

Face ID, Επιταχυνσιόμετρο, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο 3 αξόνων, Αισθητήρας φωτός περιβάλλοντος, Αισθητήρας εγγύτητας

Κάμερες:

TrueDepth Camera: 12MP, Portrait mode με προηγμένο bokeh και Depth Control, Portrait Lighting με έξι effects (Natural, Studio, Contour, Stage, Stage Mono, High‑Key Mono), Animoji και Memoji, 1080p HD video στα 30 fps ή 60 fps, υποστήριξη για Slo‑mo video στα 1080p και 120 fps, ƒ/2.2 aperture, Retina Flash, επόμενης γενιάς Smart HDR για φωτογραφίες. Face ID. Πίσω κάμερα: Διπλή 12MP ευρυγώνια & υπερευρυγώνια κάμερα , Ευρυγώνια: ƒ/1.8 aperture,Υπερευρυγώνια: ƒ/2.4 aperture και 120 μοίρες οπτικό πεδίο, 2x Οπτικό zoom out, Ψηφιακό zoom μέχρι 5x, Portrait mode με προηγμένο bokeh και Depth Control, Portrait Lighting με έξι effects (Natural, Studio, Contour, Stage, Stage Mono, High-Key Mono). Οπτικός Σταθεροποιητής Εικόνας (Ευρυγώνια κάμερα). Panorama (μέχρι 63MP). Φακός έξι στοιχείων (Ευρυγώνια κάμερα), Φακός πέντε στοιχείων (Υπέρευρυγώνια κάμερα) . Φωτεινότερο True Tone flash με Slow Sync. video: 4K video στα 24 fps, 30 fps, ή 60 fps, 1080p HD video στα 30 fps ή 60 fps, 720p HD video στα 30 fps. 2x Οπτικό zoom out, Ψηφιακό zoom μέχρι 3x. Cinematic video stabilization (4K, 1080p, and 720p). Υποστήριξη για Slo‑mo video στα 1080p και 120 fps ή 240 fps

Τύπος Μπαταρίας:

Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου

Διάρκεια Μπαταρίας:

1 ώρα περισσότερο από το iPhone XR
Video: έως 17 ώρες
Video playback (streamed): εως 10 ώρες
Audio: έως 65 ώρες

Τρόπος φόρτισης:

Φόρτιση μέσω USB σε υπολογιστή ή τροφοδοτικό. Ασύρματη φόρτιση (συμβατή με Qi chargers)

Input & Output:

Lightning connector
Ενσωματωμένα μικρόφωνα
Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία

Software:

iOS 13

Απαιτήσεις Συστήματος:

Apple ID (Απαραίτητο για μερικές λειτουργίες)
Πρόσβαση στο internet.
Συγχρονισμός με Mac ή PC απαιτεί:
Mac: macOS Catalina 10.15 χρησιμοποιώντας το Finder, macOS El Capitan 10.11.6 μέσω του macOS Mojave 10.14.6 χρησιμοποιώντας το iTunes 12.8 ή μεταγενέστερο
PC: Windows 7 ή μεταγενέστερο χρησιμοποιώντας iTunes 12.10 ή μεταγενέστερο

Συμπεριλαμβανόμενα αξεσουάρ:

EarPods με Lightning Connector, Lightning to USB Cable, USB Power Adapter, Εγχειρίδιο Χρήσης

 

iphone_11_256_purple_MWMC2

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς