Εξαντλημένο

Moshi Mythro Air Bluetooth Ακουστικά - Jet Silver

MOSHI_MYTHRO_JSLV

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Ασύρματα Bluetooth Ακουστικά

79,99 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Εξαντλημένο

Απολαύστε και μοιραστείτε την αγαπημένη σας μουσική με τα Mythro Air, τα πρώτα ασύρματα ακουστικά της Moshi. Αυτά τα πανάλαφρα Bluetooth ακουστικά σας προσφέρουν 8 ώρες διάρκεια μουσικής ή κλήσεων, ώστε με μια μόνο φόρτιση να καλύπτετε τις ανάγκες σας σε ψυχαγωγία αλλά και επικοινωνία. Τα Mythro Air χάρη στο πρωτοποριακό DJ4two™ σας επιτρέπει να μοιράζεστε τη μουσική σας σε ένα δεύτερο ζευγάρι ακουστικών της Moshi. Επιπλέον με τους πρωτοποριακούς οδηγούς DR8 από νεοδύμιο με αλουμινένιο πλαίσιο, η απόδοση της μουσικής σας θα έχει υψηλή πιστότητα και βαθύ ποιοτικό μπάσο. Η εργονομική σχεδίαση των Mythro Air σε συνδυασμό με τα ειδικά υβριδικά καλύμματα των ακουστικών τους θα μειώσουν στο ελάχιστο τους εξωτερικούς θορύβους και θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε τη μουσική σας για ώρες σαν να ακούγατε από το στερεοφωνικό σας στο σπίτι! Για καλύτερη στερέωση, στη συσκευασία θα βρείτε και ειδικό κλιπ που συγκρατούν τα Mythro Air στη θέση τους.

Moshi App
Η Audio εφαρμογή Bluetooth της Moshi λειτουργεί με κάθε σετ ακουστικών της εταιρίας. Σας επιτρέπει μέσω της λειτουργίας DJ4two™ να μοιραστείτε με έναν φίλο σας, τη μουσική που ακούτε εκείνη τη στιγμή ασύρματα χωρίς τη χρήση επιπλέον καλωδίων.
Επιπλέον η εφαρμογή σας επιτρέπει να προσαρμόσετε και να αποθηκεύσετε την επιθυμητή ρύθμιση equalizer για τα δικά σας μουσικά γούστα. Επιπλέον μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να βλέπετε το επίπεδο της μπαταρίας των ακουστικών σας, να ρυθμίζετε υπενθύμιση όταν το επίπεδο μπαταρίας είναι χαμηλό, ενώ σας επιτρέπει και να μετονομάζετε τα ακουστικά σας ώστε να τα ξεχωρίζετε εύκολα.

  • Ελαφριά σχεδίαση και κατασκευή από ανοδιωμένο αλουμίνιο για 8 ώρες μουσική απόλαυση
  • Συμπαγή ακουστικά με εργονομική σχεδίαση για άνετη πολύωρη χρήση
  • DJ4two™: μοιραστείτε ασύρματα τη μουσική σας σε ένα δεύτερο σετ ακουστικών της Moshi
  • Οδηγοί νεοδυμίου DR8 με εύρος συχνοτήτων 15 Hz-20 kHz και ευαισθησία -10dB@1kHz
  • Ενσωματωμένο μικρόφωνο και τηλεχειριστήριο 3 πλήκτρων
  • Περιλαμβάνει μαγνητικό κλιπ
MOSHI_MYTHRO_JSLV

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς