BuddyPhones Explore Foldable Ακουστικά - Μπλε

BUDDYPHONES_EXPLORE_BLUE
1 Αντικείμενο

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

On-Ear ακουστικά

30,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Η νέα σειρά BuddyPhones Explore Foldable διαθέτει ενσωματωμένο κύκλωμα περιορισμού της έντασης του ήχου που τον περιορίζει αυτόματα στα 85 ντεσιμπέλ, το επίπεδο που συνιστά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) για παιδιά

  • Περιορισμός έντασης ήχου: Τα BuddyPhones χρησιμοποιούν συνεχώς ένα κύκλωμα ελέγχου ήχου, για να περιορίσουν την ένταση στα επίπεδα που συνιστάται για παιδιά από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
  • Ανθεκτικά στην καταπόνηση: Κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά, τα BuddyPhones είναι κατασκευασμένα για αντέχουν τις κακουχίες για μεγάλο διάστημα χρήσης.
  • BuddyCable Audio Sharing: Τα ειδικά σχεδιασμένα καλώδια BuddyCables διαθέτουν ενσωματωμένο διαχωριστή ήχου που επιτρέπει τη σύνδεση έως και τεσσάρων ακουστικών στην ίδια συσκευή.
  • Σχεδιασμός με βάση την ασφάλεια: Εκτός από το πατενταρισμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κύκλωμα περιορισμού του ήχου SafeAudio, όλα τα BuddyPhones έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια του παιδιού σας. Έχουν χρησιμοποιηθεί ασφαλή υλικά με έναν προσεγμένο σχεδιασμό, για τον σωστό συνδυασμό όλων των εξαρτημάτων.
BUDDYPHONES_EXPLORE_BLUE
1 Αντικείμενο

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς